Loading...
FoodLifestyle

10x mijn favoriete Prozis producten

Favoriete Prozis producten in hand van Fitnesswithasmile

Mijn favoriete producten van Prozis

Al meer dan TWEE jaar inmiddels ben ik trotse ambassadeur van Prozis. Voor wie het nog niet kent: Prozis is een webshop voor producten voor een gezonde lifestyle in de breedste zin van het woord. Ze hebben letterlijk alles wat je je maar kan bedenken. Van havermout tot draadloze earphones en van eiwitrepen tot de mooiste sportkleding. En sinds kort zelfs kant-en-klare diepvries maaltijden, vegaburgers en healthy IJS! In deze blog ga ik je mijn favoriete producten van Prozis laten zien. 

Toen ik twee jaar geleden werd benaderd door Prozis voor een samenwerking, had ik nog nooit van ze gehoord. Ik was toen ook super sceptisch, want ik had geen idee wat hun producten betreft. Ik dacht eerst maar eens wat producten proberen en dan kijken we wel even. Maar ze overtroffen mijn verwachtingen bij de eerste bestelling al. Ik was direct super enthousiast.

Nadat ik was begonnen als ambassadeur voor Prozis, kwamen er al snel heel veel ambassadeurs bij in Nederland (een klein beetje agressieve marketing wel), dit is inmiddels wel wat gestagneerd gelukkig. Maar ik ben oprecht heel erg enthousiast over de producten en gebruik ze ook dagelijks. Omdat ik daarnaast ook nog eens heel veel vragen krijg over welke producten ik zou aanraden of wat mijn favoriete producten van Prozis zijn, werd het hoog tijd om hier een blog van te maken. Dus bij deze.

En ik wil nog even kwijt dat deze samenwerking met Prozis mij super goed bevalt. Het is een heel fijn bedrijf, ik word volledig vrij gelaten in wat ik communiceer en ‘promoot’ alleen iets als ik er zelf volledig achter sta. Dus ondanks dat ik met ze samenwerk, zou ik je deze producten 100% aanraden.

Mocht je het na het lezen van deze blog leuk vinden om eens bij Prozis te bestellen, kun je mijn code SMILE gebruiken voor 10% korting op alles! Hoeft niet, mag wel ­čÖé.

#1. Oatmeal+whey protein

Havermout, je had hem zien aankomen. Als je me een beetje volgt, weet je dat ik een hele grote havermout fan ben. Dit eet ik iedere dag. Meestal als ontbijt. Maar ook bijna iedere avond voor als ‘pre-bed meal’ eet ik nog een havermoutje. ’s avonds maak ik eigenlijk altijd deze Oatmeal+whey klaar. Ik kan hier maar niet genoeg van krijgen. Mijn eetpatroon is hier wel wat saai door geworden haha, maar ik vind dit gewoon het aller-allerlekkerste wat er is om ’s avonds te eten haha. Lekker zoet, goed vullend en snel klaar te maken.

Mijn all-time favourite smaak is de Caramelised Popcorn, maar ook peanutbutter, coffee caramel en brownie zijn super lekker. Je hebt ook deze proefzakjes, zodat je de smaken uit kan proberen. De verhouding die ik meestal aanhoudt is 45 gram van de mix met 200 ml water en dan ongeveer 2 minuten in de magnetron (beste om het halverwege even door te roeren). Je kunt het ook in een pannetje maken: breng dan eerst het water aan de kook en voeg dan al roerend de mix toe totdat het de juiste consistentie heeft (dit is al heel snel).

Ook kun je met deze mix lekker gaan bakken, zoals met dit wafel recept!

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile zak oatmeal + whey protein

#2. Cinnamon roll pindakaas

HAHA ik ben zo voorspelbaar.. Pindakaas moest natuurlijk ook bovenaan het rijtje. Nee maar serieus, deze cinnamon roll pindakaas kun je beter niet bestellen. #LEEGLEPELGEVAAR. Niet zeggen dat ik je niet heb gewaarschuwd. Deze pot overleefd het bij mij geen week hoor. SO GOOD. Hoef er niet meer over te zeggen, dit is gewoon the best.

Klik hier voor een heerlijk pindakaas recept!

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile pot cinnamonroll pindakaas

#3. Choco butter in Nutchoc of Bon Bon 

Om in dezelfde sfeer te blijven; de Choco butter is ook fan-tas-tisch. Echt dit is Nutella maar dan beter. Ja ik weet dat het gevaarlijk is om dat te zeggen, maar I’ll say it anyway :). Dit is zo lekker. Door havermout, op een boterham met aardbeien of banaan erop. Of zo uit de pot . Ook dit is zo’n gevalletje; gevaarlijk om in huis te halen, TE LEKKER. De smaken Nutchoc (smaakt dus naar Nutella) en Bon Bon (smaakt naar Ferrero Rocher), zijn echt the bomb. Ohja en ook fijn: de voedingswaarden zijn een stuk beter dan normale chocopasta; een stuk minder suiker en veel meer eiwitten.┬á

Vergelijking product Prozis chocobutter met gewone chocopasta

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile pot chocobutter

#4. Speculoos whey

Yes degene die Speculoos heeft uitgevonden verdient sowieso al een nobelprijs, want wat is dat lekker zeg. Maar hey misschien niet het aller gezondste. Maar deze whey met speculaas smaak is dat wel! Ik gebruik deze eiwitpoeder voor door mijn havermoutpap ’s ochtends, maar hij is ook super lekker als eiwitshake na het sporten met een banaantje erdoor. Deze verdient absoluut een plekje in mijn top 10. Iedere maand bestel ik bijna wel een nieuwe zak. Zwaar verslaafd aan deze smaak. Het verveelt me ook nooit, krijg echt maar niet genoeg van deze smaak (en dat heb ik anders altijd wel met eiwitshakes dat ik de smaak snel beu ben).┬á

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile zak speculoos whey

#5. H2O limonade

Dit is vooral in de zomer een favoriet: de H2O zakjes limonade. Wat is dit? Een soort poeder wat je in water op kan lossen als limonade. Zoals we allemaal weten is het belangrijk om veel water te drinken. Maar soms ben je wat klaar met de hele dag alleen maar saai water drinken, dan is dit een uitkomst. Het poeder geeft een super lekkere smaak aan je water en heeft daarnaast toegevoegd vitamine C. Je hebt maar heel weinig nodig voor een lekker zoete smaak; en je kan het zelf makkelijk doseren naar hoe zoet je het wilt hebben. Ik doe vaak een zakje van 4 gram mengen met zo’n 2 liter water. Ik vind het top. Mijn favoriete smaken zijn: fresh lemonade en velvet peach.┬á

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile zakje h2o limonade

#6. Kokosolie

Kokosolie mag niet ontbreken in dit lijstje. Het meest veelzijdige product ever (sorry kip). Ik gebruik het veel in de keuken als bron van vet, om bakblikken in te vetten, om in te bakken etc. Maarrr ook gebruik ik het op m’n huid, in m’n haar of om mijn oog make-up mee te verwijderen. LOVE kokosolie. Heb een mega gevoelig huidje en toen ik m’n tattoo net had laten zetten, kreeg ik zelfs allergie van de babyzalf (bepanthen) die je er op moet smeren de eerste weken. Toen vertelde m’n tattoo artist dat ik ook op de tattoo gewoon kokosolie kan smeren en dat het dan even goed hersteld. Heel fijn dus.

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile pot kokosolie

#7. Chocodots (smarties)

Deze mogen ook niet ontbreken, zo yumm. En fijn dat het in kleine zakjes komt #portiecontrole, kun je ook niet zo’n grote zak in 1x opeten ;). De Zero Chocodots zijn eigenlijk net smarties/m&m’s, maar dan wat gezonder. Ik wil niet zeggen dat dit een gezond product is of dat je het oneindig kan eten. Maar het is wel ietsje gezonder dan de echte. Ter vergelijking: in de normale smarties zit 64 gram suiker per 100 gram en in de zero chocodots zit 6.3 gram suiker per 100 gram. Dus in de normale variant dus 10x zoveel suiker!

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile zakje chocodots

#8. Protein pancakes 

Mega lekkere pancakes met SALTED CARAMEL smaak en ook nog eens super eiwitrijk. Need I say more? Nee maar echt, dit is een all-time favourite. De voedingswaarden van deze pancakes zijn mega goed, beter krijg je ze zelf niet. De pannekoekjes zijn mega hoog in eiwitten, laag in koolhydraten en de smaak is echt goed. Ze zijn er ook in andere smaken; maar Salted Caramel is bij mij favoriet. Voor een stapel pannekoekjes (waar je echt goed vol van zit) 296 kcal en maar liefst 43 gram eiwit!

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile zak protein pancakes salted caramel

#9. Yummy drops 

Ben je de smaak van je eiwitshakes op een gegeven moment zat? Of heb je geen zin in zure magere kwark? Of zoek je een makkelijke manier om de smaak van je zelfgemaakte cakes en baksels te verbeteren, zonder dat je suiker, vet of andere onnodige calorie├źn moet toevoegen? Dan is dit een top product! Gewoon enkele druppels Yummy Drops toevoegen, goed mengen en klaar! Ik gebruik het zelf ook vaak in de (havermelk)cappuccino! Echt bijna net zo lekker als starbucks, maar dan zonder calorie├źn. Ze hebben bijna alle smaken die je je kunt bedenken en je kunt het voor zoveel dingen gebruiken. Oh en je hebt maar een paar drupjes nodig voor een intense smaak, dus je kunt er eeuwig mee doen!

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile flesjes yummy drops

#10. Muffins

Mocht je gaan bestellen bij Prozis, dan moet je deze muffins niet vergeten om jezelf even lekker te verwennen! Deze zijn echt super smeu├»g, laag in calorie├źn en zooooo lekker!! Het is net alsof je een ‘foute’ muffin eet, maar dan dus een stuk gezonder. Echt verrukkelijk. Let op: bestel niet de ‘protein muffin’ variant, want die zijn heel droog van smaak vind ik. Mijn favorieten zijn deze chocolade muffins en de apple muffin.┬á

Favoriete Prozis product van Fitnesswithasmile chocolade muffins

Allright, dit waren m’n top tien producten die ik vaak bestel bij Prozis. Mijn all-time favourites. Naast deze producten bestel ik ook heel vaak mijn sportkleding bij Prozis, maar leek me wel fijn om me in deze blog alleen op voedingsproducten te richten, anders werd het wel een hele lange blog. Qua kleding bestel ik meestal van de X-skin collectie, dat is mijn favoriete range bij Prozis. En mochten jullie dit een leuke blog vinden, laat dan vooral een reactie achter. Wie weet kan ik dan een aanvulling maken op deze blog! Bijvoorbeeld met nieuwe favorieten, nieuwe producten, favo kledingitems of andere items. Let me know!

P.s. vind je het leuk om eens bij┬áProzis┬áte bestellen, kun je mijn code SMILE gebruiken voor 10% korting op alles!┬á­čÖé

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.