Loading...
Fashion

Christmas & New Year’s Eve outfit inspiratie

Christmas & New Year’s Eve outfit inspiratie shoplog

Het is bijna kerst!! Woehoeee. De gezelligste tijd van het jaar met familie, vrienden, gezelligheid, veel eten, drinken en het leukste van alles: GLITTER KLEDING! Hahah yes voor de mensen die mij kennen geen verassing dat ik groot fan ben van alles met glitters. Niet alleen met kerst, maar het hele jaar door draag ik stiekem wel glitter & metallic kleding. Ik hou er gewoon heel erg van. Ben ook vergroeid met mijn twee paar glitter Dr. Martens (witte en zwarte). Helemaal mijn ding dus al die kerstkleding. Op Instagram deelde ik in mijn stories dat ik wat kerstoutfits aan het passen was en bedacht toen dat het misschien wel leuk zou zijn om mijn kerstoutfits even te delen in een blog. Dat ‘even’ is alleen wel wat een understatement hahah, kost stiekem best veel tijd al die foto’s maken en zo’n blog in elkaar zetten. En het is alleen al wel bijna bijna kerst, dus een beetje aan de late kant ook. Maar ik kreeg veel reacties dat men het toch wel erg leuk zou vinden om te zien, dus daarom toch nog deze last minute blog! Hope you’ll like it!!

Laat me vooral weten wat je er van vindt en of je weer vaker fashion achtige blogs van mij wilt zien.

Vandaag dus een blog met verschillende kerst en oud&nieuw outfit inspiratie! Het grootste gedeelte kocht ik afgelopen week bij Loavies.com (met 30% korting yess!). 

Christmas/New Year’s Eve outfit 1

Christmas & New Year's Eve outfit met glitter flared broek en see trough zwarte top Christmas & New Year's Eve outfit met glitter flared broek en see trough zwarte top

Outfit 1 is een glitter flared pants van Loavies en een glitter see trough zwarte top met lange mouwen ook van de Loavies. Op de eerste foto met een wat nettere schoen en op de tweede foto met mijn platform Dr. Martens om de outfit wat stoerder te maken. 

Outfit 2 

Christmas & New Year's Eve outfit met metallic zilver jurkje en zwarte overknee bootsChristmas & New Year's Eve outfit met metallic zilver jurkje en zwarte overknee boots

Outfit 2 is een metallic 80’s dress die ik kocht bij de Costes in de winkel in Amersfoort. Super feestelijk en voor zowel kerst als oud&nieuw een heel tof jurkje. Ook deze kun je heel makkelijk op verschillende manieren stylen. Met overknee suede zwarte laarzen of hakken voor een hele classy look en met boots eronder voor een stoerdere look. 

Outfit 3

Christmas & New Year's Eve outfit met glitter lange mouw top en groen velvet rokje

Outfit 3 is met dit schattige velvet groene rokje, vorig jaar bij Loavies gekocht, gecombineerd met deze glitter top met pofmouwtjes die ik deze week bij Loavies bestelde. Ze hebben dit jaar ook weer dit soort rokjes in de collectie zag ik. Ik combineerde deze look met mijn zwarte suede overknee laarzen. 

Outfit 4

Christmas & New Year's Eve outfit met glitter dress en zwarte bootsChristmas & New Year's Eve outfit met glitter dress en zwarte boots

Dit is ook zeker een van mijn favo looks. Dit geweldige glitter jurkje met roze en blauwe glitters kocht ik in de winkel bij Roots in Amersfoort. Op de foto combineerde ik hem wat stoerder met mijn platform Dr. Martens, maar dit staat ook erg leuk met hakken eronder of de overknee laarzen van de vorige look. Ben helemaal fan van dit jurkje! Dit wordt denk ik mijn New Year’s Eve outfit. 

Outfit 5

Christmas & New Year's Eve outfit met glitter flared broek en zilveren croptopChristmas & New Year's Eve outfit met glitter flared broek en zilveren croptop

Dit is weer de glitter flared pants van look 1, waar ik absoluut verliefd op ben. Ik ben bang dat ik hem nog een stukje in moet laten korten, want hij is wat aan de lange kant. Maar met platform boots eronder kan hij wel zo. Voor look 5 combineerde ik hem met een zilveren cropped top. Deze look is meer voor New Year’s Eve of voor als je uit wilt gaan met kerst. Je kunt deze look ook heel goed dragen met een oversized blazer erover als je naar het kerstdiner gaat en dan als je uitgaat ’s avonds; trek je de blazer gewoon uit en ben je ready to go! 

Outfit 6

Christmas & New Year's Eve outfit met paars glitter shirtje en zwarte halflange plooi rok

Outfit 6 is met een halflange rok van de Primark en een paars glitter shirtje van de Loavies. Ik combineerde hem met mijn Dr. Martens die werkelijk overal bij staan haha (althans vind ik 😛 ). Deze outfit is lekker feestelijk voor overdag als je kerst viert met je familie, maar ook prima geschikt voor een kerstdiner in de avond. 

Outfit 7

Christmas & New Year's Eve outfit met paars glitter shirtje en zwart leren rokje

Outfit 7 is met hetzelfde paars glitter shirtje van de vorige look, maar dan met een kort leren rokje (gekocht bij Only een paar maanden geleden). Zo wordt de outfit iets speelser.

Outfit 8

Christmas & New Year's Eve outfit met velvet groene flared pants en zilveren blazerChristmas & New Year's Eve outfit met velvet groene flared pants en zilveren blazerAlweer de laatste look van deze blog! Echt een outfit voor overdag tijdens de kerstdagen. Lekker relaxed, genoeg ruimte voor kerstbrunch en kerstdiner met de stretchbroek en ook fijn om lekker mee op de bank te kruipen. Deze velvet flared pants kocht ik bij Shoeby Fashion in de winkel. De zilveren blazer had ik nog van Loavies van vorig jaar. Eronder droeg ik een kanten zwart topje. 

Allright, dat was hem dan! Ik hoop je met deze blog weer genoeg Christmas & New Year’s Eve outfit inspiratie te hebben gegeven voor de kerstdagen en natuurlijk oud&nieuw! Zoals je ziet zijn veel items onderling ook heel goed met elkaar te combineren. En heb je vast ook wel wat items in de kast hangen en kan ik je met deze blog weer wat inspireren qua combinaties! 

Laat me in een reactie hieronder of op Instagram weten wat je van deze blog vindt. En ben heel erg benieuwd welke outfit jouw favoriet is!

 

 

 

2 comments
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.