Loading...
Fashion

Festival outfit inspiratie zomer 2018

Festival oufit inspiratie: wat moet ik aan naar een festival?

In de blog van vandaag deel ik met jullie mijn festival outfit inspiratie. Ik ben gek op festivals, de sfeer, de gezelligheid, de muziek en natuurlijk het eten. Maar ook zeker de fashion. Op een festival doet iedereen altijd nét even wat anders aan dan die normaal gesproken doet, gaat wat uitbundiger gekleed of denkt er op z’n minst iets meer over na. Ik vind het in ieder geval altijd heel erg leuk om toffe outfitjes te dragen op een festival.

Hieronder laat ik je een aantal outfits zien waarin je mij tegen kunt komen op een festival. Een aantal items laat ik meerdere keren terugkomen, want je hebt natuurlijk geen huge hutkoffer die je mee kunt slepen naar een festival. De meeste items die ik laat zien kun je onderling ook weer goed met elkaar matchen. Zo hoef je niet mega veel tassen naar de festivalcamping mee te zeulen :).

Festival outfit 1: shorts + badpak/body + boots & fannypack

Festival outfit inspiratie outfit1-fitnesswithasmile Festival outfit inspiratie outfit1.1-fitnesswithasmile

Lekker stoer outfitje van een denim shorts met een badpak of body (het liefst met zo’n mooie laag uitgesneden rug) en een paar stoere boots eronder. Heuptasje en haarbandje erbij en je outfit is helemaal af.

Festival outfit 2: girly dress + stoere boots

Festival outfit inspiratie outfit2-fitnesswithasmile Festival outfit inspiratie outfit-2-achter-fitnesswithasmile

Deze outfit is wat speelser met een los vallend girly jurkje en daaronder juist stoere boots. Ik hou van de combinatie girly of netjes met stoer. Ook leuk om nog een gevlochten haarbandje om je haar te dragen of een half-up knotje met los haar.

Festival outfit 3: denim shorts + cropped top + platform sneakers & hoedje

Festival outfit inspiratie outfit3-fitnesswithasmile

Ook weer een lekkere stoere look: denim shorts, cropped topje, platform sneakers en een hoedje. You can’t go wrong with this outfit!

Festival outfit 4: skirt + cropped top + boots + hoedje

Festival outfit inspiratie outfit4-fitnesswithasmile

Rokjes in leather look doen het ook altijd goed op festivals in mijn ogen, ik hou ervan. Leuk gecombineerd met een cropped t-shirtje, boots en een hoedje. Weer die combi van vrouwelijk en stoer toch! Ook spijkerrokjes zijn weer helemaal in, dus je kunt er ook voor kiezen om een tof spijkerrokje te dragen in plaats van het leather look rokje.

Festival outfit 5: hippie style, flared pants +cropped top + platform sneakers & bloemenkransje

Festival outfit inspiratie outfit5-hippie-fitnesswithasmile

Misschien wel mijn persoonlijke favoriet: de flared pants met een cropped hempje of shirtje, platform sneakers en afgestyled met een bloemenkrans haarbandje. Ik hou van deze outfit.

Dit was een greep uit mijn festival outfit inspiratie. Ben heel erg benieuwd wat jij draagt naar een festival en wat je van deze looks vindt. Welke look vind jij het leukst? Let me know in een reactie onder deze blog of op mijn instagram!

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.