Loading...
Reviews

KIKO make-up review summer ’18 items

KIKO make-up review bronzer -fitnesswithasmile

KIKO make-up review summer ’18 items

Yesss vandaag een make-up review van een paar items uit de KIKO make-up collectie die ik deze zomer kocht in de KIKO store in Amsterdam. Ik laat jullie de bronzer en de metallic eyeshadow (decorative copper) zien uit de Gold Waves collection en de highlighter uit de Free Soul collection. Ik ben zeker geen expert, maar gewoon een groot fan van make-up. En zeker fan KIKO, een van mijn favo budget make-up merken. Relatief goedkoop (zeker als je zoals ik deze items in de sale koopt!), maar kwalitatief echt goed. Eens kijken of ze mijn hoge verwachting deze keer waar kunnen maken!

De foto’s zijn onbewerkt, zodat jullie de kleuren zo goed mogelijk kunnen bekijken. Als eerste laat ik jullie foto’s van de producten zien, waarna ik stap voor stap laat zien hoe het er op mijn huid uit ziet.

KIKO bronzer Gold Waves collection (02)

KIKO make-up review bronzer -fitnesswithasmile KIKO bronzer swatch -fitnesswithasmile

Op de foto hierboven zie je een swatch van de KIKO Gold Waves bronzer nr 02 op mijn hand. Zoals je kunt zien heeft de bronzer super mooi pigment, maar oogt hij toch nog subtiel. Echt een zomerse gloed krijg je er van. Ik vind hem zo op het eerste gezicht prachtig! En het poederdoosje is ook echt prachtig, net een gouden schelp als je hem dichtklapt.

KIKO highlighter Free Soul collection

KIKO make-up swatch highlighter -fitnesswithasmile KIKO make-up review highlighter -fitnesswithasmile

De poeder highlighter van KIKO uit de Free Soul collectie bestaat uit drie kleuren, die alle drie super gepigmenteerd zijn. Om te highlighten focus ik met de kwast het meest op de twee lichte kleuren. En kijk hoe cute dit doosje is!

KIKO metallic eyeshadow Gold Waves Collection (02 decorative copper)

KIKO make-up review eyeshadow -fitnesswithasmile KIKO make-up eyeshadow swatch -fitnesswithasmile

Zoals je kunt zien op de foto is deze metallic eyeshadow van KIKO echt een knaller. Wat een pigment, je hebt maar een heel klein beetje nodig! Door de nattige structuur denk ik dat hij heel lang blijft zitten.

KIKO make-up review stap 1

Op onderstaande foto draag ik enkel foundation als basis voor de make-up.

KIKO make-up review stap 1 -fitnesswithasmile

KIKO make-up review stap 2 (bronzer)

Op de foto hieronder draag ik foundation en de bronzer. Deze heb ik aangebracht net onder de jukbeenderen en op de randen van mijn gezicht/haarlijn. Ik ben enthousiast! Het is goed gepigmenteerd, dus je moet niet teveel aan je kwast doen, maar de bronzer blend mooi met mijn huid en geeft een subtiele schaduw en gloed.

KIKO make-up review bronzer stap 2 -fitnesswithasmile

KIKO make-up review stap 3 (blush)

Op onderstaande foto heb ik blush op mijn jukbeenderen toegevoegd. Dit is eentje uit een KIKO collectie van vorig jaar.

KIKO make-up review bronzer stap 3 -fitnesswithasmile

KIKO make-up review stap 4 (highlighter)

Op de foto hieronder heb ik de highlighter aangebracht op de bovenkant van mijn jukbeenderen, een klein beetje over de neusbrug, net onder de wenkbrauw, in de ooghoeken en in het kuiltje boven de lip. De highlighter vind ik geweldig. Hij is redelijk subtiel, maar licht echt wel op en geeft een heerlijk gezond glansje. Zo in de zomer mag dat best wat meer vind ik en zeker met een feestje of festival kun je hem nog wat sterker aanzetten.

KIKO make-up review highlighter stap 4 -fitnesswithasmile

KIKO make-up review stap 5 (eyeshadow)

Op onderstaande foto heb ik mijn ooglook gemaakt. Een relatief snelle en basic ooglook gemaakt met de KIKO metallic eyeshadow, een beetje nude oogschaduw om het zachtjes uit te blenden, zwarte voeibare eyeliner en mascara. De metallic eyeshadow brengt heel makkelijk aan met het kwastje en je hebt maar weinig nodig voor een super mooi resultaat. Ik ben echt weg van deze koper kleur bij mijn blauwe ogen. Ik vind het een hele warme zomerse look geven en het laat je ogen echt stralen. Deze ga ik sowieso vaak gebruiken!

KIKO make-up review eyeshadow stap 5 -fitnesswithasmile

KIKO make-up review stap 6 (full make-up look)

En dan onderstaand de volledige make-up look, afgemaakt met lipstick!

KIKO make-up review eyeshadow stap 6 -fitnesswithasmile

Wat vind ik er dan van? Eindoordeel van mijn ervaring met deze KIKO make-up items.

Zoals je al merkte ben ik super enthousiast! Over alle drie items ben ik zo enthousiast dat ik nu al weet dat ze de hele zomer heel vaak gebruikt gaan worden. Een hele grote kans dat ik de bronzer en highlighter als standaard items ga gebruiken in mijn daily make-up looks. En de metallic koper oogschaduw ben ik ook echt weg van. Hij blijft heel goed zitten en laat je ogen echt prachtig uit komen. Ik ben nog steeds KIKO fan!

 

Heb jij weleens KIKO make-up gebruikt? Zo ja, wat zijn je favo items? Ben ik heel erg benieuwd naar. En wat vond je van deze items? Ik hoor graag je mening!

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.