Loading...
Reviews

L.O.V. face palette review

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile sfeerfoto

L.O.V. the shape X glow face palette review

Yesss vandaag eindelijk weer eens een make-up review, ditmaal van het L.O.V. the shape X glow face palette. Ik kocht deze bij de Etos in Amersfoort met 50% korting, normaal € 18,99, nu maar € 9,50. De hele L.O.V. collectie was hier voor de helft van de prijs. Ik ben dus wel heel erg bang dat het merk uit de collectie van Etos verdwijnt. Dus hopelijk ben ik voor sommige van jullie nog op tijd met deze review, want kleine spoiler: lees snel verder want het is echt de moeite waard!

Little disclaimer; ik ben zeker geen expert, maar gewoon een groot fan van make-up. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen en als ik goeie deals zoals deze zie helemaal. Kan echt gelukkig worden van goeie budget make-up of aanbiedingen. En wat vind ik het heerlijk om lekker rustig nieuwe make-up looks uit te proberen. Ik heb L.O.V. nog niet heel vaak geprobeerd, maar hoor er veel goeds over. Ben dan ook heel erg benieuwd!

Genoeg geklets, tijd om te testen! Als eerste laat ik jullie foto’s van het palette zien, waarna ik stap voor stap laat zien hoe het er op mijn huid uit ziet.

L.O.V. the shape X glow face palette

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile verpakking

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile sfeerfoto

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile overview

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile swatch

Op de foto hierboven kun je de kleuren van het face palette zien bij daglicht. Ik vind hem zo op het eerste gezicht prachtig! Twee highlighters, twee blushes, een bronzer en een transparante face powder. Er zit een warme blush en highlighter in en een koele tint highlighter en blush, zo kun je twee verschillende looks maken met het palette. En dat doosje!! Zo mooi! Het voelt heel stevig aan, er zit een mooie grote spiegel in en een magneet sluiting. Love it!

Onderstaand zal ik stap voor stap de face powder, bronzer, blush en highlighter aanbrengen. Zo kunnen jullie per foto het effect van iedere tint mooi zien.

L.O.V. face palette review stap 1

Op onderstaande foto draag ik enkel foundation en concealer als basis voor de make-up én draag ik de transparante face powder uit het palette over de foundation.

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile stap 1

L.O.V. face palette review stap 2 (bronzer)

Op de foto hieronder draag ik foundation en de bronzer. Deze heb ik net onder de jukbeenderen en op de randen van mijn gezicht/haarlijn aangebracht. Het resultaat mag er zeker zijn. De bronzer is goed op te bouwen en blend mooi met mijn lichte huid. Je kan hem zo subtiel aanbrengen als je zelf wilt. En wat je misschien niet direct op de foto ziet is dat het een hele natuurlijke glow geeft. Echt een beetje of je al een beetje bruin bent van de zon, maar zeker niet onnatuurlijk.

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile stap 2

L.O.V. face palette review stap 3 (blush)

Op onderstaande foto heb ik de shimmer blush op mijn jukbeenderen toegevoegd. Dit is de warme blush tint uit het palette. Ook deze kun je goed opbouwen. Het geeft een mooie perzik-achtige gloed met een, zoals de naam al zegt, mooie shimmer.

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile stap 3

L.O.V. face palette review stap 4 (highlighter)

Op de foto hieronder heb ik de warme highlighter (bovenste tint in het palette) aangebracht aan de bovenkant van mijn jukbeenderen, een klein beetje over de neusbrug, net onder de wenkbrauw, in de ooghoeken en in het kuiltje boven de lip. De highlighter is echt prachtig. Het is echt eentje voor everyday, zeker niet too much glitter, maar wel dat je een mooie glans ziet. Ik heb toevallig net een highlighter van Becca (vanilla quartz), en deze lijkt daar best wel op! Mooi!

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile stap 4

L.O.V. face palette review stap 5 (full make-up look)

Op onderstaande foto’s zie je mijn totale make-up look afgemaakt met oogschaduw en lipstick.

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile stap 5

L.O.V. face palette review fitnesswithasmile full look

Wat vind ik er dan van? Eindoordeel van mijn ervaring met het L.O.V. face palette.

Zoals ik in de intro al verklapte ben ik super enthousiast! Ik heb voor deze look de warme tinten uit het palette gebruikt en ik ben heel blij met de look. De tinten passen perfect bij mijn lichte huid. Ze brengen subtiel aan en zijn ook goed op te bouwen. Ook de koele tinten zijn heel erg mooi. Ik heb dit palette nu een weekje gebruikt en elke dag weer vond ik het prachtig. Een palette voor iedere dag! Ook heel fijn dat je al deze tinten in 1 palette hebt, ideaal om mee te nemen voor een weekendje weg of voor vakantie. Zo hoef je niet alle losse doosjes mee te nemen, maar heb je alles in 1 doosje bij de hand!

Dus mocht je ook enthousiast zijn geworden, dan zou ik heel snel naar de Etos rennen om te kijken of ze er nog zijn! Want ik ben bang dat ze niet heel lang meer in het assortiment blijven. Toch kon ik jullie deze review niet weerhouden, want ik vond het zo mooi! Dus ik hoop dat een paar van jullie er nog eentje kunnen bemachtigen.

Heb jij weleens L.O.V. make-up gebruikt? Zo ja, wat zijn je favo items? Ben ik heel erg benieuwd naar. En wat vond je van dit palette? En willen jullie meer make-up reviews hier zien? Ik hoor graag je mening!

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.