Loading...
LifestyleReviews

Mijn favoriete make-up producten

Favoriete Make-up producten Fitnesswithasmile

Mijn favoriete make-up producten van dit moment

YES eindelijk weer een beauty blog op mijn website, met dit keer mijn favoriete make-up producten van dit moment. Misschien ben ik zelf enthousiaster hierover dan jullie hahaha, maar ik vind het gewoon veel te leuk om het over beauty en make-up te hebben. Dus hoog tijd voor deze blog vond ik! Onderstaand vind je mijn make-up favorieten die ik nu dagelijks gebruik. Sommige heb ik al meerdere potjes van versleten, andere heb ik nog wat minder lang. Maar stuk voor stuk toppers wat mij betreft! Er zitten budget producten bij en ook wat duurdere items.

Kijk je met me mee?

L'oréal Infaillible Concealer

#1. L’oréal Infaillible Concealer

Mijn favoriete concealer at the moment, al een tijdje trouwens, de L’oréal Paris Infaillible ‘More than Concealer’. Deze gebruik ik al meer dan een jaar dagelijks. Heb hem dan ook al twee keer opnieuw gekocht. Hij dekt super goed en heeft een grote dikke applicator die daarom heel makkelijk en snel aanbrengt. Ook blijft ie goed zitten en gaat het niet in de lijntjes ophopen.

Te koop bij o.a. Douglas, Normal, Etos, Bol.com etc. 

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream

#2. IT Cosmetics Your Skin But Better CC Cream

Lang gezocht naar een fijne BB/CC crème die wel een beetje dekking geeft, maar er toch fris en natuurlijk uit ziet. En niet zwaar op de huid ligt. Ik heb namelijk een gevoelige huid en best wel vaak last van acne. Soms is het heel heftig, ander keren weer wat beter. Ik heb daarom wel dekking nodig, zeker ook voor de rode plekjes. Tegelijkertijd wil ik dat het niet m’n huid compleet afsluit, want dat maakt het probleem natuurlijk alleen maar erger. Ik gebruik de CC cream van IT Cosmetics nu een tijdje en die bevalt heel goed. Ik gebruik de ‘Illumination’ variant, maar ze hebben ook een matte en een normale variant. Persoonlijk vind ik een beetje glow super mooi en heb van mezelf ook een hele droge huid, dus dit is perfect. Het geeft een hele mooie glow, klein beetje shimmery, hydrateert de huid, heeft een licht medium dekking en voelt heel fijn aan op de huid. Mocht er interesse zijn kan ik misschien een keer een complete review over dit product doen, dan kan ik er nog wat meer over vertellen en uitgebreid op foto’s laten zien! Laat het vooral weten of je dat zou willen zien!

Te koop bij o.a. ICI Paris XL.

Essence Lash Princess Mascara

#3. Essence Lash Princess Mascara

Een goede mascara kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! De laatste tijd gebruik ik deze weer heel vaak: de Essence Lash Princess false lash effect mascara. Ik gebruik de waterproof variant. Dit doe ik eigenlijk altijd met mascara’s. Ik heb namelijk hele zware wimpers die recht vooruit staan. Wanneer ik ze krul met de wimper krultang en ik gebruik een normale mascara, dan zakt de boel gelijk weer naar beneden. Met een goede waterproof mascara blijven de wimpers na het krullen mooi omhoog staan. Deze mascara doet dat dan ook perfect. Ook geeft hij mooie lengte, scheidt het de wimpers en voegt het volume toe.

Te koop bij o.a. Kruidvat, Etos. 

ELF Primer infused Bronzer

#4. ELF Primer Infused Bronzer

Dit is mijn dagelijkse bronzer, de E.L.F. Primer Infused Bronzer Forever Sunkissed. Het lijkt misschien op de foto niet zo, maar hij is iets koeler dan de meeste bronzers, hij maakt je gezicht dus niet oranje. Hij is goed gepigmenteerd, waardoor je er maar een beetje van nodig hebt. Ook brengt hij makkelijk aan. Ik gebruik bronzer meestal op mijn jukbeenderen om een gezonde gloed aan m’n gezicht te geven. Ook breng ik vaak een beetje op mijn voorhoofd aan tegen de haargrens. Dat geeft je echt zo’n ‘sunkissed’ look. En niet onbelangrijk; hij kost maar €7,-! Super budget vriendelijk make-up product dus. Sowieso ben ik een enorme fan van dit merk. Ze hebben vaak hele goede kwaliteit voor een hele fijne prijs.

Te koop bij Douglas

Kiko Milano blush review

#5. KIKO Milano Powder Creamy Blush – 01 Mauve

Mijn go-to blush is de KIKO Milano Powder Creamy Blush in de kleur 01 Mauve. Dit is zo’n product voor een hele snelle look: concealer, foundation, mascara en een beetje van deze blush en je bent klaar om te gaan. Het geeft je gezicht een instant gezonde glow. Door de shimmering die erin zit, hoef je ook geen highlighter te gebruiken. Ik ben al jaren KIKO fan. Vroeger kocht ik het in Italië of liet ik het anderen meenemen vanuit Italië en later kwamen er godzijdank winkels in Nederland. Dit is een merk met hele fijne kwaliteit voor een chille prijs. Ik heb al heel veel blushes van KIKO en ze stellen nooit teleur. Als je wilt lachen, kun je hier een hele oude blog van mij bekijken waarin ik een review doe van wat producten.

Te koop bij KIKO Milano.

BECCA Highlighter Vanilla Quartz review

#6. BECCA Highlighter Vanilla Quartz

Als ik wel voor de volledige look wil gaan, gebruik ik meestal de BECCA Highlighter in Vanilla Quartz. Dit is oprecht zo’n mooie highlighter! Echt the best. Ik heb een mini variant gekocht destijds, maar het is zo zuinig in gebruik dat hij nu nog steeds nog lang niet op is. Dus je kan prima de mini kopen, scheelt je heel wat geld! Want BECCA is top kwaliteit, maar zeker geen budget merk. Ik wilde graag een highlighter met een wat koelere ondertoon, die zijn best lastig te vinden, de meeste highlighters zijn vaak met goud shimmer. Deze is echt fantastisch qua kleur. Hij is niet helemaal koel, maar ook echt niet warm. Een beetje champagne achtig. Ook heeft het geen groffe glitters, maar mooi subtiele shimmer.

Te koop bij Douglas. (tip koop de mini, deze heb ik hier ook gelinkt).

Benefit 24-HR Brow Setter wenkbrauw gel

#7. Benefit 24-HR Brow Setter – wenkbrauw gel

Om mijn wenkies in bedwang te houden gebruik ik sinds kort deze wenkbrauw gel: de Benefit 24-HR Brow Setter. Deze werkt echt perfect. Net als met mijn wimpers, zijn blijkbaar ook de haartjes van m’n wenkbrauwen zwaar (bestaat zoiets?!). Dus de meeste wenkbrauw gels houden mijn wenkbrauwen niet mooi omhoog. Deze dus wel! Als een haarlak maar dan voor je wenkbrauwen. Ik heb al zo’n vier jaar semi permanente make-up op mijn wenkbrauwen (eerst micro-blading en later de zogeheten ‘shadow brows’). Dit bevalt top, want geeft je hele mooie geschaduwde wenkbrauwen. Ik hoef er verder dus vaak weinig aan te doen, maar vind het met zo’n wenkbrauw gel als deze net even helemaal af. Dus als ik net wat extra moeite wil doen voor m’n make-up, dan gebruik ik deze nog.

Te koop bij Douglas (ik heb hier ook weer de mini variant van gekocht, perfect om uit te proberen).

Make-up Revolution Eyeshadow palette Reloaded

#8. Makeup Revolution Maxi Reloaded Eyeshadow Palette Big Shot

En alweer het laatste product van vandaag! Dit is het Makeup Revolution Eyeshadow palette Maxi Reloaded. Dit palette heeft zulke prachtige kleurtjes. Echt helemaal te gek vind ik. Het is een echt budget product, want ik geloof dat ik deze voor zo’n €14,- heb gekocht, en kijk hoeveel kleurtjes! Je kan hiermee eindeloos variëren en daarmee echt totaal verschillende ooglooks maken. Het is heel goed gepigmenteerd, brengt vrij makkelijk aan en blijft ook prima zitten. Ik ben helemaal weg van dit palette, zo leuk al die kleurtjes.

Te koop bij Normal Nederland (hier kocht ik hem in de winkel), soms bij kruidvat/trekpleister te vinden of bij Zalando

Wat zijn jouw favoriete make-up producten?

& let me know of jullie dit soort blogs leuk vinden om te zien. Ik vind het zelf super leuk, dus als jullie enthousiast zijn, ga ik dit zeker vaker doen! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.