Loading...
Reviews

Review: My Fit Supply Box

My Fit Supply box - review fitnesswithasmile.

Review: My Fit Supply Box

Ik ben gek op pakketjes, wie niet? Zeker als je niet weet wat er in zit en dan bij het uitpakken verrast wordt door de inhoud. Een paar weken geleden kwam ik in contact met My Fit Supply. Zij maken verrassingsboxen met allemaal producten die passen in een fitte levensstijl. Deze kun je als cadeautje voor jezelf kopen of voor iemand anders. Ook kun je er een abonnement op nemen zodat je elke maand verrast wordt met nieuwe, leuke producten die passen bij jouw fitte leventje. My Fit Supply vroeg of ik er mijn mening over wilde geven; tuurlijk!

My Fit Supply

Elke box van My Fit Supply is gevuld met nieuwe, minder bekende producten voor een fitte levensstijl, zoals:

 • Raw snacks
 • Sportaccessoires
 • Voedingssupplementen
 • Verzorgingsproducten
 • Boeken / magazines
 • Kortingsbonnen
 • Tips en recepten

Wat zit er in de box van deze maand?

BioBites Cookies – 100% biologische en glutenvrije koekjes op basis van kokos en banaan. Deze combi lijkt me heerlijk!

QWIN eiwitshake sachet – 100% whey uit whey proteïne concentraat, whey proteïne isolaat en whey proteïne hydrolisaat. In vanille smaak! Lekker!

TakeDaily pakket (voucher). Een waardecheque om een op maat gemaakt pakket met vitamines en mineralen te bestellen. Je krijgt dan een pakketje thuis gestuurd met dagelijkse supplementen voor 1 maand lang, speciaal op jou afgestemd. Ik had hier al van gehoord en was er erg benieuwd naar. Heb gelijk een pakketje besteld dus!

Nakd Peanut Delight bar – bestaat uit maar 3 ingrediënten en dus geen gekke toevoegingen. En niet onbelangrijk, de nakd bars zijn écht heel lekker. Ik ben al tijden fan van deze reepjes. Deze nieuwe smaak had ik nog niet gehad, super lekker!

Superroots Cichoreiwortelvezel. Say what? Hier had ik nog nooit van gehoord. Maar de Chicoreiwortelvezel is dus een voedingsvezel uit de chichoreiwortel. Deze prebiotische vezel ondersteunt je lichaam bij het behoud van een gebalanceerde spijsvertering. Hier ben ik heel erg benieuwd naar! Zeker met mijn PDS ben ik nieuwsgierig of dit kan helpen om het bij mij nog wat meer in balans te krijgen in mijn buikje.

Pulsin Protein Booster – een reep met zowel whey proteïne als plantaardige eiwitten. De smaak is goed! Wel vind ik het aantal kcal redelijk veel voor een klein reepje. Maar dat is natuurlijk persoonlijk :).

GezondNU magazine – tijdschrift over gezond leven. Altijd leuk om over gezondheid te lezen toch, lekker voor op het strand met dit weer ;).

Nola Energy balls – smeuïg en een tikkeltje crunchy zijn deze bliss balls. En die combi van cacao en amandelen, love it!

Jake Vitamin bar – een reep vol voedingsstoffen, haver en stukken fruit. In iedere reep zit 25% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van alle vitaminen en mineralen. Deze reep is dan volgens mij ook bedoeld als maaltijdvervanger. Daar zijn de hoeveelheid calorieën ook naar ;). Ik ben zelf geen fan van maaltijden vervangen voor een reep. Ik heb liever een groot bord vol met een vullende en gevarieerde maaltijd voor hetzelfde aantal calorieën dan 1 zo’n reep. En voor een tussendoortje bevat ie wel heel veel calorieën.

Matchu Sports weerstandsbanden. Dit vind ik misschien wel het leukste product in dit pakket! Resistance bands stonden al heel lang op mijn verlanglijstje, maar ik had ze nog steeds niet. Ze zijn ideaal om mee te nemen op vakantie om daar een gevarieerde workout te kunnen doen. Of als warming up van je training. Je kunt er alle kanten mee op. Top!

Wat vind ik ervan?

Hierboven kon je per product al een beetje lezen wat ik ervan vond. Over het algemeen ben ik heel blij met de box. Super leuk dat wat kleinere onbekendere merken of nieuwe producten zo onder de aandacht worden gebracht. Ik vind het altijd leuk om nieuwe ‘healthy’ of sporty producten uit te proberen, dus ja ik ben enthousiast!

Naar welk product zou jij het meest nieuwsgierig zijn?

Als je deze box ook wilt bestellen, kun je 5% korting ontvangen met de kortingscode FITNESSWITHASMILE5 (geldig t/m 7 augustus). Je kunt hem hier bestellen.

2 comments
 1. frida van Til

  ik heb het pakket ook gekregen (gewonnen) en heb ook pds. Ik ben dus heel benieuwd wat jij met de Superroots Cichoreiwortelvezel gaat doen en wat voor resultaten je er van voelt/merkt. Ik heb de wafels van de site gemaakt en doe het in mijn kwark, maar merk nog geen verschil. Hoor graag van jou ervaringen.

  1. Fitnesswithasmile

   Hee meis! Ik ben inderdaad ook heel benieuwd naar de Superroots! Ik doe het nu ’s ochtends door m’n koffie (proef er eigenlijk niks van). Ik merk tot nu toe nog niet zoveel verschil, maar kan me voorstellen dat je het daarvoor wat langer moet gebruiken. We’ll keep in touch! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.