Loading...
FashionReviews

Shapeit Embrace jeans review

Zwarte Shapeit Embrace jeans tryon foto

Shapeit Embrace fit jeans review

Vandaag een nieuwe review namelijk van de Shapeit Embrace fit jeans! Ik kreeg deze jeans van Shapeit.nl opgestuurd om te testen en te reviewen. Het is een super stretchy highwaist skinny jeans. De jeans zou door zijn rekbaarheid ook geschikt zijn voor curvy/gespierde vrouwen. In het pakketje zat ook nog een squatproof sportlegging die ik komende week ook zal reviewen op mijn blog.

Over Shapeit.nl

Allereerst zal ik even een beetje vertellen over Shapeit.nl voor degene die het nog niet kennen. Shapeit komt uit Denemarken en sinds een paar jaar hebben ze ook een Nederlandse webshop. Bij Shapeit.nl shop je de leukste sport items & looks van diverse merken en tegen betaalbare prijzen. Daarnaast ontwerpen ze ook hun eigen collectie sportkleding en de Embrace spijkerbroeken.

Shapeit Embrace zwarte skinny jeans op houten ondergrond

Shapeit Embrace zwarte skinny jeans op houten ondergrond

Eerste impressie van de Shapeit Embrace spijkerbroek

Ik kreeg de zwarte Embrace jeans van Shapeit toegestuurd. Dit leek me top omdat het letterlijk o-ve-ral bij staat. Een zwarte jeans is wel een musthave wat mij betreft (en ik ben iemand die niet vaak jeans draagt om eerijk te zeggen). Mijn eerste indruk toen ik hem binnen kreeg is dat het niet een typische jeans stof is. Het is een wat gladder materiaal dan een jeans en super stretchy, bijna als een legging. Ik weet niet of dit ook zo is bij de blauwe jeans varianten die ze aanbieden, maar deze zwarte is dus niet een echte spijkerbroek stof. Zo op het eerste gezicht lijkt de broek wel heel klein, maar dat is wel vaker zo met hele stretchy broeken. De kleur lijkt op sommige foto’s wat grijzer, maar in het echt is die super zwart. Het bleek nog best moeilijk om een zwarte jeans goed op de foto te krijgen haha. Tijd om de jeans aan te trekken!

Zwarte Shapeit Embrace jeans tryon foto

Mijn ervaring met de Shapeit Embrace jeans

Het is een echte skinny skinny jeans! Je moet wel even moeite doen om hem aan te trekken haha. De jeans sluit super goed aan, this is a first met jeans voor mij! Normaal gesproken heb ik altijd dat jeans aan de achterkant een gapend gat hebben bij de waist. Omdat ik bredere (gespierdere) benen en billen heb dan de gemiddelde vrouw door het trainen, passen spijkerbroeken vaak in de taille niet goed, dan zit het te strak bij de benen/billen en veel te ruim in de taille. Dat is bij deze jeans verleden tijd, hij sluit perfect aan! Tegelijkertijd is hij wel écht skinny, hij zit super strak, daar moet je van houden.

Omdat hij zo stretchy is, zit het wel lekker. Normaal vind ik jeans nooit zo prettig zitten, daarom draag ik het ook niet zo vaak. Maar deze zit wel lekker. Ik moet wel zeggen ik heb maat M besteld, dit is wel mijn normale maat, maar ik vind hem absoluut niet groot vallen, eerder klein. Om dat het zo’n super skinny model is, zit die wel echt strak. Voor mij persoonlijk heb ik een jeans denk ik liever ietsje losser, dus wellicht dat ik dan beter een L had kunnen pakken.

De pasvorm vind ik verder heel mooi, je billen komen er goed in uit en hij sluit dus heel mooi aan. Ook bij de benen zit hij mooi en heb je niet een teveel aan stof wat ik best vaak bij jeans zie (dat het bij je knieën zo op gaat hopen). De lengte is voor mij ook precies goed, niet te kort en niet te lang (ik ben 1.73 cm).

Zwarte Shapeit Embrace jeans tryon foto

Eindoordeel van de Shapeit Embrace jeans

Ik ben best wel enthousiast! Ik ben zelf persoonlijk niet een echte jeans drager, ik ben meer van de jurkjes/rokjes. Maar een zwarte jeans vind ik wel een musthave voor in je kledingkast, die kan letterlijk altijd of je nou naar kantoor gaat of in je vrije tijd. Voor mij persoonlijk vind ik het model wel heel skinny, ik had hem liever nét ietsje losser gehad. Maar hij zit wel heel lekker (voor een jeans) en sluit super mooi aan, dit kom ik niet vaak tegen in een jeans. Dus ik ben er heel blij mee en ga hem zeker vaak dragen. Dus als je op zoek bent naar een mooie stretchy skinny jeans die ook goed aansluit als je wat gespierdere/bredere benen/billen/heupen hebt, dan is dit dé jeans!

Ben benieuwd wat jullie vonden van deze Shapeit Embrace jeans review? Heb jij ook vaak het probleem dat jeans te krap zitten bij je benen en te ruim in de taille? Kijk dan echt even op de site van Shapeit om hun jeans te bekijken, ze hebben verschillende kleuren en ook een flared jeans model. En ik heb ook iets leuks voor jullie geregeld: met de code Gerbrich10 ontvang je 10% op alles bij Shapeit.nl, ook op de sale items!

Ik heb dit product gekregen van Shapeit.nl, maar dit veranderd niks aan mijn eerlijke mening :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.