Loading...
FashionReviews

Shapeit squatproof sportlegging review

Groene Shapeit squatproof sportlegging try-on foto

Shapeit squatproof sportlegging review

Yes weer een nieuwe review, ditmaal van de Shapeit squatproof sportlegging! Eerder reviewde ik al de Embrace fit jeans van Shapeit.nl (die kun je hier lezen) en vandaag dus een van hun sportleggings. Ik kreeg deze twee producten van Shapeit.nl opgestuurd om te testen en te reviewen. De legging is van het merk Gymone, een van de eigen merken van Shapeit. Volgens Shapeit richten ze zich met Gymone op comfort, hoogwaardige topkwaliteit, squatproof, voldoende stretch en de perfecte pasvorm waar iedereen zich lekker in voelt. 

Over Shapeit.nl

Nog even een beetje over Shapeit.nl voor degene die het nog niet kennen. Shapeit komt uit Denemarken en sinds een paar jaar hebben ze ook een Nederlandse webshop. Bij Shapeit.nl shop je de leukste sport items & looks van diverse merken en tegen betaalbare prijzen. Daarnaast ontwerpen ze ook hun eigen collectie sportkleding (Gymone) en de Embrace spijkerbroeken.

Groene Shapeit squatproof sportlegging try-on foto

Eerste impressie van de Shapeit squatproof sportlegging

Ik kreeg de groene Gymone sportlegging van Shapeit toegestuurd. Op het eerste gezicht werd ik meteen al super blij van de kleur, wauw!! Echt een prachtige zachte groene kleur. Een beetje zacht oud engels groen. Moeilijk te omschrijven haha maar een hele mooie zachte kleur. En uniek ook, heb nog niet veel vaker zo’n kleurtje gezien! I like! Er zitten mooie contourlijnen op de legging die bedoeld zijn om je lichaamsvormen mooi tot zijn recht te laten komen. Op de voorzijde aan de linkerkant zit een subtiel logo van Gymone, ik hou hier wel van dat het logo niet te aanwezig is. Op het eerste gezicht ben ik heel enthousiast, snel even passen!

Groene Shapeit squatproof sportlegging try-on foto

Mijn ervaring met de Shapeit squatproof sportlegging

Wauw wat een prachtige legging! Hij zit super mooi en laat je benen en billen heel goed uitkomen. Hij is stretchy maar heeft ook veel compressie. Door dat de legging zoveel compressie heeft maakt het je benen mooi strak en bij de tailleband verbergt het een beetje een buikje. Tegelijkertijd zorgt de compressie van de legging er wel voor dat hij vrij strak zit! Ik heb maat M besteld, dit is wel mijn normale maat, maar ik vind de legging wel klein vallen. Ik denk dat ik een L misschien wel fijner had gevonden.. Normaal draag ik in leggings meestal een M en soms S, dus deze valt echt wel een beetje klein vind ik. Voordeel is wel weer dat hij heel goed blijft zitten en niet afzakt! 

De pasvorm vind ik verder heel mooi, door de contour lijnen en de compressie komen de benen en billen er goed in uit en hij sluit heel mooi aan. Ook is de legging absoluut squatproof, zelfs met een zwarte string eronder zie je helemaal niks! Dit is een grote plus!

Groene Shapeit squatproof sportlegging try-on foto

Eindoordeel van de Shapeit Gymone sportlegging

Ik ben best wel enthousiast! Het design van de legging en de kleur is echt fantastisch. Hij zit ook echt lekker, is honderd procent squatproof (dit zijn er maar weinig) en heeft lekker veel compressie. Het nadeel vind ik dat hij best wel klein valt, ik had persoonlijk misschien liever een maatje groter gehad. Dus ik zou zeggen wil je de legging niet super strak; size up! Wel is dit persoonlijk, sommige meiden vinden een hele strakke legging juist heel fijn. Maar ik zou persoonlijk een maatje groter dan normaal bestellen.

Ben benieuwd wat jullie vonden van deze Shapeit Gymone sportlegging review? Als je ook op zoek bent naar een sportlegging die niet doorschijnt, raad ik hem je zeker aan! En ik heb ook iets leuks voor jullie geregeld: met de code Gerbrich10 ontvang je 10% op alles bij Shapeit.nl, ook op de sale items!

Ik heb dit product gekregen van Shapeit.nl, maar dit veranderd niks aan mijn eerlijke mening :)!

Lees hier ook de blogs waarin ik andere sportleggings review:

Squatproof leggings deel 1
Squatproof leggings deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.