Loading...
Reviews

The Body Shop review Cucumber & Lemon lijn

The Body Shop producten in gekleurde verpakkingen op marmeren tafeltje met planten

The Body Shop review Cucumber & Lemon lijn

Yesss vandaag eindelijk weer eens een review op mijn blog: The Body Shop review! Ik kreeg namelijk The Body Shop Cool Cucumber & Zesty Lemon lijn toegestuurd. Dit vind ik té leuk, want ik kom al jaaaaren bij The Body Shop. Ik heb altijd wel een body butter en body yoghurt van ze in huis, standaard een hand crème in m’n tas en ook de douchegels haal ik regelmatig. Dus natuurlijk wilde ik graag een review maken van de nieuwe Cool Cucumber & Zesty Lemon lijn. Eens kijken of ze mijn hoge verwachting waar kunnen maken!

Eerste impressie Cool Cucumber & Zesty Lemon lijn

The Body Shop producten op een marmeren tafeltje van bovenaf

The Body Shop producten in gekleurde verpakkingen op marmeren tafeltje met planten

Zoals ik gewend ben van The Body Shop zien de producten er weer top uit. De verpakkingen zijn praktisch maar ook mooi en lekker kleurrijk. Die kleurtjes zijn toch super zomers, like it! Ik heb vier producten van de Cool Cucumber lijn om te testen: de body butter, body yogurt, handcrème en de shower gel. Van de Zesty Lemon range heb ik de body yogurt, body scrub en ook een shower gel ontvangen. Je kunt de producten online shoppen of in de winkel (in de meeste steden zit er wel eentje!).

The Body Shop Zesty Lemon producten

The Body Shop Zesty Lemon Body Yoghurt potje van bovenaf op marmeren tafeltje met citroen

The Body Shop Zesty Lemon Body Yoghurt potje in hand vastgehouden

The Body Shop Zesty Lemon range heeft een hele frisse en tegelijkertijd zoete lemon geur. De geur geeft me een heel zomers en fris gevoel. Ik weet niet of je wel eens citroen ijs eet bij de Italiaan, maar zoals dat citroen ijs proeft, zo ruikt dit. Als je begrijpt wat ik bedoel ;). Zoete citroen. De geur is wel aanwezig, dus je moet er wel van houden! I like it.

De Body Scrub vind ik mega fijn. Het heeft een niet te grove korrel, maar genoeg structuur om je huid lekker zacht te scrubben. De dode huidcellen zijn zo weg en er blijft een heerlijk zacht huidje over. De douche gel, tsja dat is gewoon douche gel, not much else to say about haha. Doet wat het moet doen. En de Body Yogurt is mega fijn. Ik ben sowieso al fan van hun body yogurts. Het is geen lotion en geen butter, maar eigenlijk iets wat daar tussenin hangt. Een lichte substantie, die makkelijk aanbrengt en snel intrekt. Ideaal als je haast hebt en geen zin in plakkerigheid ;). Keep reading, want ik laat je zo het verschil in structuur zien met de body butter.

The Body Shop Cool Cucumber lijn

The Body Shop Cool Cucumber producten op marmeren tafeltje met groene plant  The Body Shop Cool Cucumber Body Yogurt potje in hand vastgehouden

Ik ben er nog niet helemaal overuit wat ik van The Body Shop Cool Cucumber lijn vind. Ik geloof dat de komkommer geur niet helemaal mijn ding is. Hij is vrij aanwezig qua geur en voor mij net wat te intens. Het doet me denken aan een aftersun lotion ofzo. Ik denk dat ik de producten dus ook voornamelijk ga gebruiken na een dag zonnen/strand. Want ik heb wel het verkoelende aftersun gevoel erbij (al zit dit waarschijnlijk meer tussen m’n oren dat dat het echt verkoelend werkt haha).

De Body Butter is wel zoals ik gewend ben een heel fijn product en de geur is hierbij ook ietsje subtieler. De Hand Cream is qua product ook een heel fijn product, ik heb standaard zo eentje van The Body Shop in mijn handtas. Maar ook de komkommer geur vind ik hierbij te intens. Maar dit kan natuurlijk persoonlijke smaak zijn. De Body Yogurt en Douche Gel zijn qua substantie en gebruik hetzelfde als de Lemon lijn, maar de geur dus niet..

The Body Shop Cool Cucumber Body Butter en Body Yogurt van bovenaf op marmeren tafeltje

Het verschil tussen de Body Butter en de Body Yogurt

De body butter is wat dikker en heeft een rijke substantie die je huid even wat extra voeding geeft. Ik gebruik de butter voornamelijk op mijn benen, die zijn altijd het meest droog en kunnen wel wat extra’s gebruiken. In de winter gebruik ik de butter trouwens ook op m’n gehele lichaam. Maar in de zomer vooral op m’n benen en soms een beetje op mijn ellebogen. De body yogurt gebruik ik dan voor de rest. Die is wat dunner, brengt makkelijk en snel aan en trekt snel in. De body butter blijft iets langer plakkerig. Op de foto hierboven zie je ook duidelijk het verschil in substantie tussen de twee.

Wat vind ik er dan van? Eindoordeel van mijn ervaring met The Body Shop producten.

Zoals je in mijn introductie al kon lezen was ik voor deze review al een trouwe gebruiker van The Body Shop. Ik ben dan overall ook erg blij met de producten. Wel moet ik even wennen aan de Cool Cucumber geur, dit is niet echt mijn ding. Ik ga de producten wel gewoon gebruiken, want de producten op zich vind ik erg fijn. Maar ik zou niet zo snel nog een keer deze geur kopen. De Zesty Lemon lijn vind ik wel heel lekker, zeker deze tijd van het jaar want het heeft een heerlijk zomers geurtje. Mijn favoriete product uit deze lijn is de Body Yogurt. Nog even een tip: ik ben ook fan van de banana body yogurt (die heb ik ook altijd in huis). Eindconclusie; ik ben nog steeds Body Shop fan, maar de komkommer lijn is niet voor mij gemaakt!

Winkel jij ook wel eens bij The Body Shop? Zo ja, wat zijn jouw favo items? Ben ik heel erg benieuwd naar. En wat vond je van deze items? Ik hoor graag je mening!

Liefs

*De artikelen in deze blog heb ik gekregen, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening

The Body Shop producten op een marmeren tafeltje van bovenaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.